Welcome


„К2 ДООРС” ЕООД е официален представител, Class А, на най-големия европейски производител на врати за дома и индустрията - немската компания HORMANN. Благодарение на съществуващата многообразна гама врати, автоматизация и комплексни решения за обработка на товари, фирма „К2 ДООРС” ЕООД ще достави, монтира и поддържа търсения от Вас продукт, отговарящ на Вашите специфични нужди, изисквания за качество и надеждност.


Врати за дома

Можете да се доверите на качеството на марката HORMANN!

С над 50г. опит в производството на врати и продадени над 13 милиона изделия, фирма HORMANN е безспорен пазарен лидер в Европа.

Вратите и системите задвижване на HORMANN са напълно съобразени едни с други и са проверени по отношение на тяхната безопасност в съответствие с изискванията на TUV и на действащите стандарти.

Врати за индустрията

Гаражни врати, входни врати и козирки, вътрешни и многофункционални врати, електромеханични и хидравлични задвижвания - под едно име, с едно обещание „КАЧЕСТВО”!

Врати за индустрията

При индустриалните врати на HORMANN всичко е перфектно!


Врати за индустрията

Пълна консултация
Обучените консултанти на K2 Doors Ви съпровождат от планирането на обекта, през техническото изясняване , до монтажа на изделията и приемането на строежа.

K2 Doors е винаги на Ваше разположение за консултации и допълнителна документация /търговски и технически каталози, спецификации и др./ за цялата гама продукти на HORMANN. Не се колебайте да ни потърсите!
Връзка с нас.


Бърза доставка, надеждна опаковка
Системите врати и автоматика са оптимално подготвени за монтаж, прегледно и надеждно опаковани. Сроковете за доставка позволяват вратите да достигат бързо до Вашия обект.

Монтаж на врата
Монтажът на изделията се извършва от обучените специалисти на K2 Doors. Това гарантира надеждното функциониране на системите врати, задвижвания и управления на HORMANN.

Бърз сервиз
С бързата си реакция и компетентна консултация K2 Doors е винаги близо до Вас. Това е голямо предимство при провеждането на инспекция, поддръжка и ремонт.


От решаващо значение са надеждната техника, качеството в детайли и винаги изрядното функциониране. Това Ви дава сигурност и спокойствие при използването на индустриалните врати на HORMANN!