About Us

К2 ДООРС ЕООД е българска фирма специализирана в доставка, монтаж, гаранционен и следгаранционен сервиз на широка гама врати, автоматизация и комплексни решения за обработка на товари

Отговорността пред хората предпочели да работят с нас ни задължава! Предимствата дали ни основание да смятаме, че сме желан партньор са:

Качество - Ръководството на К2 ДООРС разглежда качеството като:
КАЧЕСТВО на предоставения продукт
КАЧЕСТВО на процеса на изпълнение и организация на работата
КАЧЕСТВО на работата на всеки един служител

Коректност - Приоритет в дейността ни е да утвърждаваме взаимоотношения на коректност и лоялност с нашите клиенти и партньори.

Гъвкавост - Фирма К2 ДООРС предлага гъвкави и висококачествени решения, на конкурентна цена. Обширната продуктова гама ни позволява да задоволим конкретните изисквания и предпочитания на клиента, отговаряйки на Европейските стандарти за качество.

Професионализъм - Фирма К2 ДООРС разполага със сертифицирани специалисти, преминали курсовете на обучение в заводите на Hormann Германия и са готови благодарение на натрупания опит от 1995г. да предложат вариантни решения на всеки един проблем. Като допълнение, ние сме организирали специален екип, който се грижи за техническата поддръжка на монтираните от нас продукти . Специалистите ни са обвързани с постоянно обучение, допълнителна квалификация и личностно развитие.

Удовлетвореност на нашите клиенти - Това е нашата мисия и отговорност - да успяваме постоянно в ангажимента, който сме поели пред Вас, нашите клиенти.

Комплексно обслужване – Специално за своите клиенти К2 ДООРС предлага обслужване, включващо всички етапи – от професионална техническа консултация за избора на най-подходящи изделия, бърза и точна доставка и извършване на качествен монтаж в рамките на договорения срок и бюджет. За винаги изрядно функциониране на изделията К2 ДООРС извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на продуктите.