Автоматизация


Задвижвания за гаражни врати
Promatic
Supramatic
Задвижвания за портални врати
Rotamatic
Lineamatic
STA


ЗАДВИЖВАНИЯ HORMANN ЗА ГАРАЖНИ ВРАТИ. СКОРОСТ. СИЛА. СИГУРНОСТ!

Задвижванията Hormann за гаражни врати пленяват с удобствата на новите решения. Всеки ден. Всяка нощ. Независимо от климатичните условия. Състоят се от мотор, водеща шина и дистанционно управление или стационарен обслужващ елемент / манипулатор и др./.

Задвижванията Hormann за гаражни врати, както самостоятелно, така и в комбинация с всички гаражни врати на Hormann, но също и с много други врати, са изпитани и сертифицирани съгласно високите изисквания и разпоредбите на европейската норма 13241-1 от независими вещи лица. Това гарантира надеждността на вашето решение.

Механизъм за автоматично блокиране на вратата, вграден в релсата на задвижването- при отваряне на вратата резето се фиксира автоматично в ограничителя на направляващата релса. Това дава по- ефективна защита срещу повдигане на вратата. Патентованата блокировка на вратата функционира механично, дори при спиране на захранването.Надеждно стопиране на движението на вратата при внезапна поява на пречки, задвижването моментално спира движението на вратата, повдига я на около 30 см и по този начин се осигурява достатъчно пространство за отстраняване на препятствието. Инсталирането на допълнителна фотоклетка увеличава надеждността в подобни случаи.Дистанционно управление - Защото е много по - удобно и безопасно:
- Над 1 билион възможни радиокодове.
- Лесно предаване на кодовете от предавател на предавател - можете лесно да прехвърляте Вашия собствен код на други предаватели за да може всеки от Вашето семейство да влиза в гаража.
- Стабилен обхват при радиочестота 868.3 MHz.Отваряне при авария /прекъсване на ел.захранването/. При гаражи без втори вход за достъп Ви предлагаме решение за отваряне на вратата от вън в случай на авария:
- Брава за аварийно отключване с патрон, за секционни врати без дръжка.
- Дръжка за аварийно отключване вкл. брава.ГАРАЖНА ВРАТА И ЗАДВИЖВАНЕ ОТ HORMANN - ТОВА СЪС СИГУРНОСТ Е
НАЙ - ДОБРИЯТ ИЗБОР!


Цени, каталози, технически описания...