Автоматизация


Задвижвания за гаражни врати
Promatic
Supramatic
Задвижвания за портални врати
Rotamatic
Lineamatic
STA

ЗАДВИЖВАНИЯ HORMANN ЗА ПОРТАЛНИ ВРАТИ. КОМФОРТ, КОЙТО ВДЪХНОВЯВА И БЕЗОПАСТНОСТ, КОЯТО УБЕЖДАВА!


- Вашите портални врати, стават удобни единствено благодарение на задвижванията с дистанционно управление. Използването на задвижване на Hormann за Вашата портална врата Ви гарантира надеждност в която мажете да бъдете уверени при ежедневна употреба.
- Практичните задвижвания от Hormann, както за портала, така и за гаража са съвместими едни с други и можете да ги управлявате с едно дистанционно и така от улицата влизате направо във Вашия гараж. Удобно и надеждно.
- При отваряне вратата се движи плавно и безшумно и не пречи на Вашите съседи.
- При спиране на електрическото захранване Вие с лекота можете да отблокирате вратата и след това без усилие да отворите и затворите на ръка.
- Всички крепежни елементи са изработени от галваничен поцинкован материал и това им придава висока устойчивост към неблагоприятното въздействие на атмосферните условия.
- Hormann предлага голям асортимент принадлежности за повече комфорт и повече безопасност съответстващи на Вашите желания.
- Задвижванията Hormann за портални врати, са изпитани и сертифицирани съгласно високите изисквания и разпоредбите на европейската норма 13241-1 от независими вещи лица. Това гарантира надеждността на вашето решение.


Цени, каталози, технически описания...