Секционни промишлени врати


Защо секционна врата?
Модели- стоманени врати SPU 40; DPU 40
Модели- стоманено- алуминиеви врати APU 40; TAP 40
Модели- алуминиеви врати ALR 40; ALS 40; TAR 40
Вградени и допълнителни пешеходни врати
Автоматизация

СИСТЕМНИТЕ РЕШЕНИЯ СИ СТРУВАТ: ВРАТИ, ЗАДВИЖВАНИЯ И УПРАВЛЕНИЯ ОТ ЕДИН ПРОИЗВОДИТЕЛ!


- Секционните промишлени врати на Hormann спестяват пространство- Вратите се отварят нагоре и осигуряват повече място пред и зад вратата. Платното застава под тавана, паралелно на покрива или вертикално на стената. Ограничителят зад отвора позволява пълно използване на мястото за преминаване. Това намалява риска от нараняване.
- Изключителен дизайн на вратите- Производителя предлага уникален асортимент. Секционните врати на Hormann, като функционални елементи се интегрират хармонично в модерната индустриална архитектура. От традиционното хале за стандартни дейности до най- претенциозния художествено оформен проект.
- Задвижваща техника на най- високо ниво- Оптимално съгласуваните помежду си и изпитани компоненти Ви гарантират безопасност при постоянна употреба на вратите. Системата за управление е с единна концепция за обслужване и генерална 7- сегментна сигнализация улесняваща ежедневната работа.
- Врати от стомана и алуминий за всякакви условия.
- Само при Hormann в секционните врати се вграждат пешеходни врати практически без паг. При определени условия те могат да се използват за авариен изход.
- Възможност за оцветяване на вратите, съгласно корпоративния дизайн в цветове от RAL скалата. 14 от най- предпочитаните цветове се предлагат без доплащане при боядисване отвън.
- Изключително широката гама прозорци, избор на над 10 вида остъкляване позволява използването на светлината, като елемент от дизайна.
- Секционните врати на Hormann са подходящи за всяко хале благодарение на разнообразието във видовете окачване на вратата. Всички врати могат да се доставят комбинирани с всеки вид окачване.
- Всички секционни врати на Hormann оборудвани с електромеханично задвижване притежават предпазваща от взлом блокировка, както и различни видове заключване в ръчен вариант.
- Всички секционни врати на Hormann са обезопасени срещу падане, за което помагат безопасното движение на вратата, оптималното изравняване на теглото и защитения с европейски патент спирачен механизъм срещу скъсване на въжето и ресорите и европейски патент за блокиране на торзионния балансиращ вал.
- Единствена по рода си е и защитата срещу прищипване на пръсти, благодарение на специалната форма на секциите на вратите, няма възможност от притискане нито отвътре, нито отвън. Касите са затворени изцяло отстрани и това гарантира защита срещу странично захващане. Водещите въжета направляват отвътре между платното и касата, без издадени елементи и това изключва опасността от наранявания. Вградена фотоклетка гарантира изключително надежден контрол на затварящия кант на вратата. - Секционните врати се движат леко, тихо и безопасно.
- Технически възможности, съгласно европейски стандарт 13241-1: топлоизолация, звукоизолация, херметичност, устойчивост на вятър.

НАЙ- ДОБРОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КАЧЕСТВО: СЪВЪРШЕНА ТЕХНИКА ДО НАЙ- МАЛКИТЕ ДЕТАЙЛИ!

 


Цени, каталози, технически описания...