Ролетни врати


Защо ролетна врата?
Ролетна врата/ решетка Classic
Ролетна врата/ решетка Basic
Профил DecoTherm A/ S/ E
Профил HR 116 A/ S
Профил HR 120 A/ S
Профил HR 120 Aero
Профил HG- A/ -S/ -E/ -L
Автоматизация
РОЛЕТНА РЕШЕТКА ЗА ПО - ДОБРА ВЕНТИЛАЦИЯ И ВИДИМОСТ!

- HG- A- профил от стандартен алуминий. За малки отвори или ограничен брой цикли дневно, напр. затваряне за през нощта. Решетки и съединения тип „ пчелна пита” – стандартно от лъскав алуминий. По желание с висококачествено прахово покритие в предпочитания цвят сиво- бяло / подобно на RAL 9002/, в цвят по RAL, NCS, по DIN 17611 или елоксиран в естествен тон Е6/EV1.
- Тегло на платното: са. 7 kg/ m2.
- Приложим за ролетна решетка Classic- HG- S- профил от солидна стомана. Изгодният модел за големи ширини и голям брой цикли. Решетка и съединения тип „ пчелна пита”, стандартно от поцинкована стомана. По желание с висококачествено прахово покритие в предпочитания цвят сиво- бяло / подобно на RAL 9002/, в цвят по RAL или NCS.
- Тегло на платното: са. 14 kg/ m2.
- Приложим за ролетна решетка Classic- HG- Е- профил от благородна стомана. Решетка и съединения тип „ пчелна пита” от излъскана благородна стомана V2A. Изключително изискана в полирания вариант V2A.
- Тегло на платното: са. 14 kg/ m2.
- Приложим за ролетна решетка Classic- HG- L- профил от алуминий, лек и компактен. Този елегантен и пестящ място модел е изключително подходящ за приложение в търговски пасажи. Решетка и съединения тип „ пчелна пита” от алуминий с напречен профил, като допълнителна защита от проникване. По желание в цвят по RAL, NCS, по DIN 17611 или елоксиран в естествен тон Е6/EV1.
- Тегло на платното: са. 6.5 kg/ m2.
- Приложим за ролетна решетка Вasic


Цени, каталози, технически описания...