Многофункционални врати


Защо многофункционална врата на Хьорман?
Модел многофункционална врата MZ
Модел многофункционална врата D 45/ D 55
Модел многофункционална врата D 65/ SLE
Модел защитна врата Е 55


МНОГОФУНКЦИОНАЛНИТЕ ВРАТИ НА HORMANN- ЕДНАКВА ВИЗИЯ ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ!


- Стоманените врати на Hormann Ви гарантират сигурност. Hormann държи на идентичния облик, тъй като това Ви позволява да планирате по- добре и да комбинирате почти всички врати в рамките на вашия обект.
- Можете да изберете точно функциите на вратата, които са Ви необходими: защита от дим, шумоизолация и защита от взлом. Заложете на качеството на марката Hormann!
- Голяма цветова гама.
- Еднаква визия до последния детайл


- Каса- серийно вратите се доставят с специална ъглова каса с дебелина 2 мм и 30 мм вграждане в пода. Повърхността е поцинкована и грундирана / с прахово покритие/ в сиво- бяло. Касите са оборудвани с уплътняващ профил и заварени анкери за зидария. По избор се предлагат също обхващаща каса, GKF- каса или блок каса.
- Фалц- вратите могат да се доставят със тънък фалц / стандартно/ или с дебел фалц
- Брава- серийно вратите се доставят с вградена брава с полупатрон. Вратите със защита от взлом са оборудвани с многоточкова система за заключване с допълнителни брави
- Гарнитура от дръжки- серийно вратите се доставят с черни заоблени дръжки тип FS / от полипропилен/, с къса планка, както и с обикновен патрон с един ключ. Възможност за поставяне на различни гарнитури, също и с антипаник функция
- Панти- здрави панти със сачмени лагери. В зависимост от размера на вратата на всяко крило се разполагат от 2 до 3 панти. Могат да бъдат изработени и от благородна стомана.
- Остъкляване- разнообразна форма, изключително фини за постигане на привлекателна визия. Предлагат се от поцинкована стомана, благородна стомана или алуминиев профил
- Осигурителни болтове поставени от страната на пантите, гарантират допълнителна стабилност.
- Затварящи системи- При еднокрилите врати стандартно затварянето става с помощта на пружина, големите еднокрили врати, както и всички двукрили врати, димозащитните врати и вратите с остъкляване се доставят с автомат за врата / TS 4000/. Възможност и за други автомати за врата, устройства за застопоряване и електрическо оборудване.

ПОЛУЧАВАТЕ МАРКОВО КАЧЕСТВО ДО НАЙ-МАЛКИЯ ДЕТАЙЛ!


Цени, каталози, технически описания...