Хармоники и плъзгащи врати


Плъзгаща врата на Hormann?
Модели плъзгащи врати
Врата „хармоника” от стомана и алуминий на Hormann?
Модели врата „хармоника” от стомана и алуминий


ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗРАВИ И НЕОБИКНОВЕНО ЕФЕКТИВНИ!

- Стоманените плъзгащи се врати на Hormann са невероятно здрави, изключително устойчиви на удар и предлагат много добра защита срещу корозия. Вратите са изградени от много малко свързващи елементи, поради което те почти не се нуждаят от поддръжка и поправка.
- Тези ръчно задвижвани врати са конструирани за големи ежедневни натоварвания / отваряне- затваряне/ и поради тази причина са добър избор за производствени халета, хангари, автосервизи, работилници, селскостопански сгради и др.. - Стоманените плъзгащи се врати на Hormann се произвеждат в съответствие на високите изисквания на системата за управление EN ISO 9001.
- Стоманените плъзгащи се врати на Hormann се доставят с едностенни или двустенни ламели, ширината им може да достига до 8000 мм, плътни или със зона за прозорци за повече светлина. Възможност за различни повърхности при плъзгащите се врати с едностенен ламел. Могат да се поставят вентилационни отвори. Много практични са вградените пешеходни врати или страничните пешеходни врати с дизайн на вратата, така се улеснява преминаването на хора и се запазва общия облик на сградата.
- Стоманените плъзгащи се врати на Hormann могат да се използват, като външни или вътрешни врати. Тези врати не изискват монтиране на конструкция под тавана, така цялото под таванно пространство е свободно и няма допълнително натоварване на покрива.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО ОТ HORMANN!


Цени, каталози, технически описания...