Хармоники и плъзгащи врати


Плъзгаща врата на Hormann?
Модели плъзгащи врати
Врата „хармоника” от стомана и алуминий на Hormann?
Модели врата „хармоника” от стомана и алуминий
МОДЕЛИ!

- Плазгаща се врата LSP с двустенен ламел, на секции
- Двустенни ламели с дебелина 42 мм по цялата дължина, с пълнеж от 100% чист от CFC пенополиуретан за много добра топлоизолация. Горещо поцинкованият материал и плътно залепеното основно покритие от полиестер защитават максимално от климатични влияния.
- Вратата се движи ръчно, леко и безопасно. Висококачествената тръбна конструкция на вратата включва- горещогалванизирана стоманена рамка, два комплекта лагерни ролки, стопери и монтажни планки за закрепване на касата за трегера. По пода вратата надеждно и сигурно се плъзга чрез пластмасови ролки. Отвън е поставена удобна пластмасова дръжка, отвътре дръжката е в ниша. Стандартен заключващ механизъм
- Избор на цвят по RAL
- По желание възможност за остъкляване
- Съпротивление срещу вятър- Клас 2
- Тегло на платното 14 kg/ m2- Плазгаща се врата КSP и КSМ с двустенен ламел, с два типа изолация
- Врата КSP Двустенни ламели с дебелина 55 мм по цялата дължина, с пълнеж от 100% чист от CFC пенополиуретан за много добра топлоизолация. Горещо поцинкованият материал и плътно залепеното основно покритие от полиестер защитават максимално от климатични влияния.
- Врата КSМ Двустенни ламели с дебелина 55 мм по цялата дължина, с пълнеж от минерална вата за много добра звукоизолация. Горещо поцинкованият материал и плътно залепеното основно покритие от полиестер защитават максимално от климатични влияния.
- Избор на цвят по RAL
- По желание възможност за остъкляване
- Съпротивление срещу вятър- Клас 2
- Тегло на платното: за врата КSP 25 kg/ m2, за врата КSМ 35 kg/ m2- Плазгаща се врата КSЕ с едностенен ламел
- Горещо поцинкованият материал на платното и плътно залепеното основно покритие от полиестер защитават максимално от климатични влияния.
- Избор на цвят по RAL
- По желание възможност за остъкляване
- Съпротивление срещу вятър- Клас 2
- Тегло на платното: 25 kg/ m2HORMANN ЗАДОВОЛЯВА ВАШИТЕ ЖЕЛАНИЯ!


Цени, каталози, технически описания...