Хармоники и плъзгащи врати


Плъзгаща врата на Hormann?
Модели плъзгащи врати
Врата „хармоника” от стомана и алуминий на Hormann?
Модели врата „хармоника” от стомана и алуминийИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗРАВИ!


- Стоманените врати « хармоника» на Hormann са много здрави, изградени са от много малко свързващи елементи, поради което те почти не се нуждаят от поддръжка. Много леко се движат на ръка и са добър избор за производствени халета, автосервизи, работилници.
- Стоманените и алуминиеви врати « хармоника» на Hormann се произвеждат в съответствие на високите изисквания на системата за управление EN ISO 9001 и европейски стандарт EN 12604.
- Стоманените врати « хармоника» на Hormann се доставят с едностенни или двустенни ламели, ширината им може да достига до 14000 мм, плътни или със зона за прозорци за повече светлина. Възможност за различни повърхности при плъзгащите се врати с едностенен ламел. Могат да се поставят вентилационни отвори. Много практични са вградените пешеходни врати или страничните пешеходни врати с дизайн на вратата.
- Стоманените врати « хармоника» на Hormann не изискват монтиране на конструкция под тавана или при стените отвътре или отвън, изключително пестят място.
- Доставят се и бързо движещи се стоманени врати „ хармоника” за звената за пожарна безопасност, бърза помощ и др.. - Алуминиевите врати « хармоника» на Hormann се доставят с или без термомост, ширината им може да достига до 8000 мм.

ЕФЕКТИВНИ И ЗДРАВИ!

 


Цени, каталози, технически описания...