Хангарни врати


Сгъващи се врати
Хидравлични вратиВРАТИ ЗА ХАНГАРИ- СГЪВАЩИ СЕ!


- Ако търсите голяма врата ние можем да Ви предложим сгъваща се или хидравлична врата, също с много екстри към нея.
- Тези врати имат най- разнообразни приложения: за самолетни хангари, автосервизи, селскостопански сгради, търговски сгради, индустриални халета, спортни зали и др..

 Bi- fold doors Сгъващи се врати, дори за много големи отвори

- Метални врати от две части. Вратата се отваря, като се сгъва и се движи напред и нагоре и застава над отвора, като козирка. Изключително предимство е конструкцията, която не изисква място под тавана или отстрани на сградата и в същото време Ви осигурява светлия отвор, който желаете.
- Вратата се състои от стоманена или алуминиева рамка, разделена хоризонтално на две части, свързани чрез ролки. Допълнително усилване на конструкцията елиминира огъване или увисване на вратата.
- Вратата в горно положение застава под ъгъл и така не се задържа вода, сняг и др. . Няма допълнителен натиск върху вратата.
- Вратите се отварят чрез система от ремъци, изработени от полиестер, които намаляват дължината си при отваряне и обратно увеличават дължината си при затваряне. Така вратите се движат бързо, плавно, тихо и безопасно.
- Вратите се доставят с долно уплътнение и по избор уплътнение отгоре за по- добра топлоизолация.
- Възможност за обшивка от метал, дърво, панели, остъкляване и различни повърхности, също и вграждане на пешеходна врата.
- Затваряне ръчно или автоматично. Автоматично, чрез задвижване и управление с ръчен предавател, също при автоматично задвижване се предлага и система за известяване движението на вратата, възможност за аварийно отваряне.
- Възможност за доставка на вратите в цвят съобразен с нашия корпоративен дизайн.
- Сигурно заключване на вратата в затворена позиция.ЗДРАВИ И ЕФЕКТИВНИ!


Цени, каталози, технически описания...