Хангарни врати


Сгъващи се врати
Хидравлични вратиВРАТИ ЗА ХАНГАРИ- ХИДРАВЛИЧНИ!- Ако търсите голяма врата ние можем да Ви предложим сгъваща се или хидравлична врата, също с много екстри към нея.
- Тези врати имат най- разнообразни приложения: за самолетни хангари, автосервизи, селскостопански сгради, търговски сгради, индустриални халета, спортни зали и др..
Хидравлични врати дори за много големи отвори

- Метални врати- цяло крило. Вратата се отваря, като излита напред и нагоре и застава над отвора, като козирка на 900 спрямо сградата. Изключително предимство е конструкцията, която не изисква място под тавана или отстрани на сградата и в същото време Ви осигурява светлия отвор, който желаете.
- Вратата се състои от стоманена рамка и хоризонтално разположени ролки в горната част на вратата. Допълнително усилване на конструкцията елиминира огъване или увисване на вратата.
- Вратите се отварят чрез мощно хидравлично задвижване, което позволява платното да бъде цяло и да се отваря и затваря леко и безопасно дори и при врати с големи размери.
- Вратите се доставят с долно уплътнение и по избор уплътнение отгоре за по- добра топлоизолация и странични уплътнения защита от атмосферни влияния.
- Възможност за обшивка от метал, дърво, панели, остъкляване и различни повърхности, също и вграждане на пешеходна врата
- Възможност за доставка на вратите в цвят съобразен с нашия корпоративен дизайн
- Сигурно заключване на вратата в затворена позицияЗДРАВИ И ЕФЕКТИВНИ!


Цени, каталози, технически описания...