Гаражни врати Berry


Защо врата Berry?
Модели и цветове
Индивидуално оформление
Конструкция
Автоматизация


ДЕМОНТИРАЙТЕ СТАРАТА ГАРАЖНА ВРАТА И МОНТИРАЙТЕ НОВА!!!

Оригиналът: врата Berry на Hormann

- Всичко говори в полза на оригинала: качество и сигурност, приятен външен вид и комфорт, фина техника и всичко получавате на изключително изгодна цена.
- Вратите Berry са изградени от платно- « цяло крило» и каса, движат се в леко излитане напред и след това плавно се плъзгат под тавана на Вашия гараж. Подходящи са за гаражи без особени изисквания за топлоизолация. Изключително добре балансирани, което прави отварянето им дори и на ръка много леко и без усилие. Възможност за автоматизация.
- Всяка врата Berry e плод на над петдесетгодишен опит на Hormann в производството на гаражни врати. С това вратите с отваряне напред и нагоре на Hormann се нареждат на първо място в Европа.
- Голямото разнообразие на произвежданите образци със сигурност ще Ви даде възможност да откриете желаната врата за Вашия дом.

Сертифицирана марка – качество с дългосрочна гаранция.
Вратите и системите задвижване на Hormann са напълно съобразени едни с други и са проверени по отношение на тяхната безопасност в съответствие с изискванията на TUV и на действащите стандарти. Те се произвеждат по системата за управление на качеството DIN ISO 9001 и съответстват на всички изисквания на европейската норма 13241-1.


Цени, каталози, технически описания...