Вътрешни врати


Защо вътрешна врата на Хьорман?
Модел ZK
Модел OIT
Модел AZ - 40


 

ВЪТРЕШНА ВРАТА, МОДЕЛ OIT ОТ СТОМАНА И ДЪРВО

Разработени за области със специално предназначение, като промишлеността, търговията, занаятите, а също и в институции- училища, обществени сгради и др.. Те са особено издръжливи със стабилна форма и изключително устойчиви. В зависимост от областта на вграждане и изискванията, вратите OIT се предлагат с различен пълнеж.- Устойчиво платно с дебелина 40 мм, двустранно с поцинкована стоманена ламарина 0,8 мм, с вложка дървесина или минерална вата. 3- странно фалцовано / дебел фалц/.

- Специална ъглова каса изработена от поцинкована грундирана стоманена ламарина с дебелина 1,5 мм, с прахообразно покритие в зависимост от серията. Предлага се с 3- странно звукоизолиращ уплътняващ профил EPDM. Възможност за обличаща каса.


- Вратите OIT съответстват на високите изисквания на климатичен клас ІІІ и група на натоварване S.

- Лесно и безшумно затваряща се врата с вкопана брава, с обков дръжка и топка, съгласно DIN 18251, клас 3, с перфориран патрон, с пластмасово езиче и стоманено резе. По желание и с патрон. Разнообразие от цветове, гарнитури, възможност за остъкляване.

- Топлоизолиращи: при вложка от дървесина- коефициент на топлоизолация U = 2.5 W/ m2 K при вложка от минарална вата U = 1.7 W/ m2 K

- Звукоизолиращи- RW 38dB.Специални изпълнения
- OIT, като врата за мокро помещение, изпълнение от благородна стомана.
- OIT, като външна врата на жилище със защита срещу кражба WK2.

ЗДРАВАТА ВЪТРЕШНА ВРАТА- ЕДНОКРИЛА И ДВУКРИЛА!


Цени, каталози, технически описания...